Розширене засідання колегії державного архіву Донецької області

31 жовтня 2017 року відбулося розширене засідання колегії державного архіву Донецької області з питань:

«Про стан збереженості документів в установах – джерелах комплектування держархіву області», «Про результати тематичних перевірок організації роботи трудових архівів», «Про стан контролю за виконанням документів в державному архіві».

У засіданні колегії взяли участь представники Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації, Комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу», Донецького Національного медичного університету, Донецького обласного управління водних ресурсів, Служби автомобільних доріг у Донецькій області та голова ліквідаційної комісії управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації.

За підсумками обговорення проблемних питань в роботі служб діловодства та архівів юридичних осіб, визначені заходи для їх вирішення. Для ефективної організації роботи експертних комісій в установах запропоновано для впровадження «Методичні рекомендації з організації роботи експертної комісії архівного відділу та експертної комісії державного органу, органу місцевого самоврядування, державного і комунального підприємства, установи, організації», схвалені протоколом НМР держархіву області 25.07.2017 № 4. (http://dn.archives.gov.ua/normativ_ukr.htm#metodraz)

Державний архів Донецької області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *