У Новогродівці відкрили сквер

Сьогодні на Донеччині у Новогродівці відкрили після реконструкції сквер імені Тараса Шевченка. Він став справжньою окрасою міста: нові доріжки й зелені насадження, дитячий майданчик та освітлення, лавочки для відпочинку та фонтан.

Роботи з відновлення скверу розпочалися ще торік. З обласного екологічного фонду було виділено 3 мільйони 543 тисячі гривень. На цьому об’єкті були проблеми із підрядником: компанія «Дені Донбас», яка виграла підряд, затягнула роботи до неможливого, тож змушені були з нею попрощатися. За роботу за результатами наступного тендеру на ProZorro взялося ТОВ «Континент Будівельник», воно й завершило проект.

Відкриття скверу стало справжнім святом для містян. Нині це місце для побачень та прогулянок, проведення культурних заходів та зустрічей. До скверу вже «потягнувся» дрібний бізнес – відкриваються кав’ярні, ятки з сувенірами, іграшками та смаколиками для дітей.

«Маю надію, що об’єкти, які будуємо та ремонтуємо коштом обласного бюджету – школи, сквери, парки, спортивні майданчики, молодіжні центри – будуть осердям суспільного життя громад. Дамо поштовх – і їм легше буде розвиватися надалі», – наголосив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *