Біля Лиману відкрили відремонтований міст

Сьогодні на автодорозі Лиман – Бахмут – Горлівка в трьох км від міста Лиман  відкрили відремонтований міст через електрифіковані залізничні колії.  Роботи виконано на замовлення  служби автомобільних доріг у Донецькій області на загальну суму 6 млн 383 тис. грн.

Капітальний ремонт шляхопроводу   містив цілий комплекс відновлювальних робіт:  від заміни та укріплення  конструкцій і плит  до укладання асфальту. У результаті  об’єкт набув нового вигляду; габарити мосту  і  вантажопідйомність було збільшено.

«Проект вдалося реалізувати на півмісяця раніше запланованих строків.   Оновлений міст неподалік Лиману вже  4-й із 12 запланованих до відкриття в цьому році. Загалом же на Донеччині 70 % дорожньо – мостового господарства  потребує  ремонту. Облдержадміністрацією вже підготовлений відповідний план робіт на наступний рік», – наголосив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Також очільник області поспілкувався з працівниками  дорожніх служб, відповівши на  хвилюючі питання та вирішивши деякі з них  безпосередньо під час зустрічі.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *