Поточний середній ремонт: триває відновлення верхніх шарів покриття автодороги Михайлівка – Селидове – Курахове

У Покровському районі біля Селидового тривають роботи з покращення транспортно-експлуатаційних показників проїзної частини ділянки автодороги загального користування державного значення Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахове (до реформування – а/д С050948 Від /М-04/ – під’їзд до м. Селидове).

Загальна протяжність ремонтуємих ділянок – 5,6 км: перша ділянка, довжиною 2 690 м, розташована від кордону м. Селидове (вул. Козацька) з примиканням до міжнародної траси М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине; друга ділянка, протяжністю 2 910 м, пролягає за маршрутом Селидове – Михайлівка (проходить вул. Центральна села Михайлівка до межі міста Селидове).

Поточний середній ремонт передбачає:

  • улаштування водовідводу з проїзної частини;
  • встановлення бортового каменю;
  • розчищення та укріплення існуючих водопропускних труб;
  • улаштування нового двошарового покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші;
  • планування, досипання та укріплення узбіч;
  • нанесення дорожньої розмітки;
  • встановлення дорожніх знаків;
  • встановлення оцинкованого металевого бар’єрного огородження (у місцях, де знаходяться водопропускні труби та шляхопровід);
  • встановлення напрямних стовпчиків (на підходах до бар’єрного огородження) тощо.

Станом на 13.11.2017 на об’єкті поточного середнього ремонту в повному обсязі виконано роботи з улаштування вирівнюючого шару покриття. На черзі – укладання верхнього шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші (типу А, марки I).

Договір на виконання робіт із капітального ремонту укладено між Службою автомобільних доріг у Донецькій області та ТОВ «КОМ+ТРАНС».

Нагадаємо, через повне або часткове злиття трьох колишніх районних доріг, а саме: С050948 Від /М-04/ – під’їзд до м. Селидове, С050949 Селидове – Гірник – Максимільянівка та С051135 Цукурине – Новоселидівка – Курахове, оновлений Перелік автомобільних доріг загального користування державного значення у межах Донецькій області доповнено автошляхом Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахове.

Увага! Роботи виконуються на половині ширини проїзної частини двосмугової дороги! Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв із проханням бути максимально пильними за кермом – виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Обережно об’їжджати ремонтуєму ділянку автодороги, позначену тимчасовими дорожніми знаками!

Перелік об’єктів поточного середнього ремонту на 2017 рік (оновлено)

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *