«Фантомівці» затримали чергових порушників Співробітники управління …

«Фантомівці» затримали чергових порушників

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон проведення АТО «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області викрили чергові порушення.

Під час несення служби на контрольному пункті «Макарове» виявлено факт порушення порядку провадження господарської діяльності, а саме, надання послуг з перевезення пасажирів без державної реєстрації суб’єктом господарювання та без відповідної ліцензії. Порушення скоїв 36-річний житель смт Біловодськ Луганської області.

Він прямував на мікроавтобусі OPEL Movano за маршрутом Біловодськ – Станиця Луганська. На момент зупинки автівки в ній знаходилися п’ять пасажирів.

Протокол про адміністративне правопорушення складено за ч. 1 ст. 164 КУпАП. Матеріали направлено на розгляд до Біловодського районного суду.

Також у селі Стрільцівка Міловського району виявлено місцеву жительку, яка незаконно зберігала та реалізовувала паливо-мастильні матеріали, а саме, ввезений контрабандним шляхом з РФ бензин марки А-92. Встановлено, що жінка не оформлена підприємцем – дозвільних документів на даний вид діяльності не має. Але це не заважало отримувати прибуток – товар вона відпускала зі свого будинку за ціною 23 гривні за літр.

Усього виявлено та вилучено до прийняття рішення судом 115 літрів бензину марки А-92 орієнтовною вартістю майже 3 тис. гривень. Відносно порушниці складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *