В облдержадміністрації обговорили питання створення містобудівного …

В облдержадміністрації обговорили питання створення містобудівного кадастру Луганської області

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів засідання колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації.

Участь у заході взяли представники управлінь облдержадміністрації, члени колегії та архітектори міст та районів області.

Вони розглянули практичні питання та завдання визначені Мінрегіоном України щодо організації діяльності з просторового планування, внесення змін до законодавства та будівельних норм, а також вирішували проблемні питання архітектурно-будівельного контролю.

Так, під час колегії про проблемні питання у сфері містобудівної діяльності, децентралізації та шляхів їх впровадження розповів заступник начальника управління містобудування та архітектури – начальник відділу, в.о. начальника Михайло Івасішин.

Також учасники обговорили стан виконання заходів зі створення містобудівного кадастру Луганської області та розглянули актуальні питання розробки розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту у містобудівній документації.

Наприкінці колегії відбулась дискусія щодо практики застосування містобудівного законодавства та вирішення проблемних питань архітектурно-будівельного контролю.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *