Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи підтримує суверенітет та територіальну цілісність України – зустріч Глави АПУ з делегацією конгресу




Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч з делегацією Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, яку очолює президент конгресу Гудрун Мюслер-Торнстром. Керівництво Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи перебуває в Україні з дводенним моніторинговим візитом.

Глава президентської адміністрації запевнив, що «українська влада дуже високо цінує допомогу та особливу увагу до України з боку Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи».

«Вдячні Конгресу за рішучу підтримку українського суверенітету та допомогу у боротьбі з російською агресією, за чітке і рішуче засудження незаконної анексії Криму», – підкреслив Ігор Райнін. При цьому він відзначив роль Конгресу у нещодавньому прийнятті рішення Європейського Союзу щодо запровадження додаткових санкцій проти країни-агресора.

В свою чергу Президент Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Гудрун Мюслер-Торнстром зазначила, що конгрес «дуже підтримує Україну в її незалежності та територіальній цілісності».

Гудрун Мюслер-Торнстром також повідомила, що сьогоднішній візит делегації Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи присвячений моніторингу та проміжним висновкам щодо виконання Україною Дорожньої карти реформи місцевого самоврядування.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *