Юрій Луценко провів зустріч з представниками Міжнародної антикорупційної консультативної ради з питань протидії та запобігання корупції

29 листопада 2017 року відбулася зустріч Генерального прокурора України Юрія Луценка з представниками Міжнародної антикорупційної консультативної ради з питань протидії та запобігання корупції.

Генеральний прокурор України поінформував іноземних колег про результати роботи органів прокуратури України у боротьбі з корупцією, у тому числі у кримінальних провадженнях стосовно колишніх високопосадовців.

У ході зустрічі сторонами також обговорено стан реформування правоохоронного та судового секторів, зокрема утворення Державного бюро розслідувань, остаточне позбавлення прокуратури функції слідства, формування антикорупційного суду, а також взаємодію органів державної влади у протидії злочинності.

«Лише завдяки спільним зусиллям можливо створити дієву систему, яка б унеможливлювала таке ганебне явище, як корупція», – зазначив Юрій Луценко.

Підбиваючи підсумки зустрічі, сторони відзначили її конструктивний характер та висловили сподівання на співпрацю у майбутньому.

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Департаменту
міжнародно-правового співробітництва

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *