ІХ конференція «Всеукраїнської організації ветеранів прикордонників» відбулася у Києві

29-30 листопада 2017 року в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася ІХ конференція Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників», участь в якій взяли 146 делегатів ветеранів-прикордонників.

Конференцію відкрив перший заступник голови комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників полковник у відставці Олександр Арбеков, який запросив до виступу тимчасово виконуючого обов’язки Голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Олега Бляшенка.

У ході виступу генерал-лейтенант Бляшенко наголосив, що питання взаємодії з ветеранами є одним з пріоритетів відомства і така співпраця набуває особливого значення в умовах війни, яку веде український народ.

Учасники конференції хвилиною мовчання вшанували героїв-прикордонників, які віддали своє життя захищаючи Вітчизну у роки другої світової війни, виконуючи інтернаціональний обов’язок і тих хто загинув в районі АТО.

Завершуючи свій виступ Олег Бляшенко вручив нагороди ветеранам-прикордонникам та подякував за їх значний внесок в національно-патріотичне виховання воїнів-прикордонників на славних прикордонних традиціях і побажав ветеранам міцного здоров’я, невичерпної енергії та довгих років життя.

У відповідь Олександр Арбеков щиро подякував керівництву Адміністрації Держприкордонслужби за надання всебічної допомоги у роботі ветеранської організації направленої на продовження та примноження  нинішніми поколіннями славних патріотичних та бойових традицій Державної прикордонної служби України.

Також, керівництво Адміністрації Держприкордонслужби та ветерани-прикордонники здійснили покладання квітів до пам’ятника «Захисникам кордонів усіх поколінь» та пам’ятного знаку у парку Перемоги м. Києва.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *