Українські прокурори відвідали Литовську Республіку з навчальним візитом (ФОТО)

Упродовж 27-30 листопада відбувся навчальний візит делегації Генеральної прокуратури України та Національної академії прокуратури України до м. Вільнюс Литовської Республіки, організований Консультативною місією Європейського Союзу в Україні.

Під час візиту відбулася зустріч членів делегації з Генеральним прокурором Республіки Евалдасом Пашилісом та керівним складом органів прокуратури зазначеної держави.

Українська сторона одержала можливість ознайомитись із засадами організації діяльності литовської прокуратури, системою оцінки якості роботи прокурора та розподілу навантаження, системою навчання прокурорів та суддів, а також використання ІТ-технологій у прокурорській діяльності.

Крім того, з працівниками Бюро кримінальної поліції Литви та Каунаської окружної прокуратури обговорено низку практичних питань застосування кримінального та кримінально – процесуального законодавства, у тому числі особливості «прискореного» кримінального судочинства.

Зазначений візит є черговим кроком на шляху плідного співробітництва Генеральної прокуратури України із Консультативною місією Європейського Союзу в Україні у сфері верховенства права та реформування сектору цивільної безпеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами управління впровадження практики
Європейського суду з прав людини і
співробітництва з проектами Ради Європи
та Європейського Союзу

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *