Генеральною прокуратурою спільно з Нацполіцією та СБУ проведено обшук у реабілітаційному центрі працівників митної служби

Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом заволодіння невстановленими особами коштами Всеукраїнської професійної спілки працівників ОДФС України в особливо великих розмірах та незаконного заволодіння об’єктами нерухомості на території реабілітаційного центру «Конча Заспа», які належать професійній спілці працівників органів Державної митної служби України за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

07 грудня 2017 року, на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва, Генеральною прокуратурою України, Службою безпеки України та Національною поліцією України проведено обшук за адресою: м. Київ, вул. Столичне шосе, 129, де розташований реабілітаційний центр працівників митної служби.

Необхідність у проведенні обшуку за вказаною адресою обумовлювалась отриманими під час слідства даними, які можуть свідчити про незаконність окремих рішень посадових осіб професійної спілки працівників органів Державної митної служби України про відчуження майна Реабілітаційного центру «Конча Заспа».

Під час проведення слідчих дій виявлені речі та документи, які можуть мати значення для досудового розслідування.

Досудове розслідування триває, його хід контролюється керівництвом Генеральної прокуратури України.

Довідково: відповідно до Положення про Державну фіскальну службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 236 від 21.05.2014 Державна фіскальна служба України є центральним органом виконавчої влади, який реалізує, крім іншого, державну політику у сфері державної митної справи.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *