Юрій Гарбуз: Гарантований захист прав і свобод людини і громадянина – це те, …

Юрій Гарбуз: Гарантований захист прав і свобод людини і громадянина – це те, що наповнює змістом високе звертання «Ваша честь»

Сьогодні, 14 грудня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь в урочистих заходах до Дня працівників суду.
У вітальному слові очільник області подякував служителям Феміди за те, що не роз’їхалися та у цей складний для Луганщини час в умовах перевантаження вони забезпечують права і законні інтереси громадян: «Самовіддане служіння в ім’я держави і справедливості, гарантований захист прав і свобод людини і громадянина – це те, що наповнює змістом високе звертання «Ваша честь».
Крім того, Юрій Гарбуз відзначив кращих працівників суду обласними відзнаками.
Звертаючись до присутніх голова Апеляційного суду Луганської області Володимир Гаврилюк наголосив: «У цей нелегкий час ви знайшли мужність стати на захист прав і свобод співвітчизників». Він побажав працівникам суду наснаги, добробуту, миру та сімейного затишку.
У свою чергу голова Луганського окружного адміністративного суду Сергій Чиркін зазначив, що це свято не тільки працівників суду, а і усіх українців. Адже у суді вони шукають захист своїх прав. Також він окремо відзначив підтримку обласної влади та рух у спільному напрямку.
Варто зазначити, що на капітальний ремонт будівлі Луганського окружного адміністративного суду з обласного бюджету було виділено 3,3 млн гривень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *