Донеччину з робочим візитом відвідала Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе

Донеччину з робочим візитом відвідала Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе. В ході візиту були розглянуті питання міжнародної допомоги Донеччині, розвитку регіону та залучення інвестицій.

Очільник області Павло Жебрівський подякував Іванні Климпуш-Цинцадзе за підтримку та зазначив, що її візит є дуже важливим для Донеччини.

«Для нас є дуже важливою не тільки матеріальна допомога, але і психологічні аспекти. Те, що сьогодні пані Іванна Климпуш-Цинцадзе відвідала Донеччину дає можливість людям зрозуміти, що Уряд України реагує на ті виклики, які постають сьогодні перед Донеччиною», – зазначив Павло Жебрівський.

«Ми все одно розбудовуємо країну, і на цьому ми робимо акцент. І для нас як для Уряду України це є одним із  основних пріоритетів на  рік. Це економічний розвиток, інвестування – і це не залежить від регіону. Україна розвивається не дивлячись на постійні спроби Російської Федерації дестабілізувати ситуацію», – наголосила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Також сьогодні у Краматорську вона відвідала виставку «Україна-Франція», яка присвячена взаєминам країн у ХІХ – ХХ століттях. Акцент у виставці зроблений на розвиток промисловості Катеринославської губернії, до якої раніше входила Донеччина. Автори виставки запевняють, що французький та бельгійський капітал сприяли перетворенню краю на промисловий регіон. 

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *