Донеччина зустріла учасників «Вертеп-Фесту 2018» зі всієї України

Понад 200 студентів з Києва, Миколаїва, Полтави, Харкова та Львова взяли участь у етнічному фестивалі «Вертеп-Фест 2018», який проходить у Харківській та Донецькій областях. Подібна акція проходить на Донеччині вже вдруге.

«Наш фестиваль покликаний об’єднати Україну через наші традиції. Цього року ми привезли на Донеччину вертепи, які відвідають близько 15 різних міст. У програмі – зустрічі зі школярами, студентами та військовими. Дуже важливо, що у нашої молоді є можливість ближче познайомитись з традиціями святкування у різних регіонах країни. На Донеччині ми чуємо такі щедрівки та колядки, яких більше ніде немає», – наголосила менеджер харківського осередку Української Академії Лідерства Ірина Тулякова.

Учасників фестивалю у Краматорську зустріли представники Донецької облдержадміністрації, волонтери та мешканці міста. Представники «Вертеп-Фесту 2018» у ході візиту відвідають Бахмут, Бахмутський район, Святогірськ, Слов’янськ, Покровськ, Добропілля, Миколаївку, Костянтинівку та Дружківку. Фінальний виступ відбудеться у Краматорську. 

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *