Будемо невтомно працювати для подальшого зближення України з ЄС – Президент




Президент Петро Порошенко підкреслив, що цьогоріч Україна продовжить працювати для подальшого зближення з Європейським Союзом.

 «Цього року ми маємо досягти успіху в реалізації пропозицій, про які ми домовилися з ЄС у контексті наступних кроків нашого поступового зближення – чи то торгівля або енергетика, чи то мобільність або цифровий ринок. Ми невтомно працюватимемо над цим порядком денним», – наголосив Глава держави під час зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Президент зауважив, що Україна змогла добитися результатів на двох фронтах – у протидії російській агресії і проведенні необхідних реформ.

«Без підтримки наших міжнародних партнерів реалізувати це було б неможливо. Слова щирої вдячності я адресую насамперед нашим друзям у Європейському Союзі», – підкреслив Глава держави. Петро Порошенко нагадав, що у 2017 році Україні вдалося вписати яскраву сторінку до історії своєї інтеграції до ЄС – розпочала працювати на повну силу Угода про асоціацію та було запроваджено довгоочікуваний безвізовий режим. «Це принципово змінило правила гри та не лише заякорило Україну в бухті ЄС, але й відкрило нові перспективи для безвізових подорожей до інших країн світу з так званого «білого списку ЄС», – зауважив Президент.

ф

Традиційна зустріч Президента України з главами дипломатичних представництв та міжнародних організацій

16 січня 2018 року – 22:40












































ф

Традиційна зустріч Президента України з главами дипломатичних представництв та міжнародних організацій

16 січня 2018 року – 22:40





























Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *