Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 16 січня 2018 року

Студентка з Покровська виборола “бронзу” на чемпіонаті світу з черлідингу

На чемпіонаті світу з черлідингу, що відбувся в американському Орландо 12 та 14 січня, збірна України здобула бронзову нагороду. У змаганнях взяли участь 20 країн, Україну представляли майстри спорту Лілія Гаврушко з Покровська та Анна Димова з Одеси.

Дружківські легкоатлети привезли з Бахмута повний комплект нагород

В Бахмуті пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2001-2002, 2003-2004 років народження і молодше. Спортсменам з Дружківки вдалося показати хорошу підготовку і домогтися високих результатів.

У Дружківці відкрито Школу подружнього життя

У Дружківці гостинно відкрила двері Школа подружнього життя, в якій можуть навчатись молоді люди від 14-ти років, пари, що збираються укласти шлюб, подружні пари, а також самотні люди, які овдовіли або пережили розлучення. Курс складається з 10-ти зустрічей 1 раз на тиждень, протягом 1,5 години. Заняття у школі подружнього життя безкоштовні.

Чиста вода – безпечне життя

Система очищення і наповнення питної води після зимових канікул запрацювала у 8 освітніх закладах Дружківки. Сучасні системи фільтрації встановили завдяки проекту “Чиста вода – безпечне життя” від громадської організації “Україна можливостей” за підтримки Програми Розвитку ООН та Дружківської міської ради.

Голова Донецької ОДА та краматорський міський голова завітали до переможця «Українського Донецького куркуля» у Краматорську

У рамках робочої поїздки голова Донецької ОДА Павло Жебрівський відвідав декілька вже реалізованих проектів, створених підприємцями, на території Донецької області. Разом із  міським головою Андрієм Панковим він побачив, як вже працює центр поліграфії у Краматорську.

У центральній бібліотеці проходить виставка до 150-річчя Краматорська

У центральній міській бібліотеці відкрилась виставка “Краматорську – 150: сторінки життя”

Експонати виставки будуть постійно поновлятися, до Дня народження міста, коли буде показана повна експозиція.

У Краматорську сьогодні стартує дитячий вокальний конкурс «Яскраві діти України»

У Краматорську сьогодні стартує дитячий вокальний конкурс «Яскраві діти України» в рамках міжнародного фестивалю SANREMOJUNIOR-2018

Чим живе КСН: в комітеті «Маркохім» підписали творчий договір з бібліотекою ім. М.В. Гоголя

Це не офіційний документ, це умовний план дій, за яким планують співпрацювати дві установи для свого населення. Голова КСН «Маркохім» Лариса Демяненко і завідуюча бібліотекою-філія 1 ім. М.В. Гололя «ЦБС для дорослих» Світлана Недобой поставили свої підписи в творчому договорі та продовжили довгострокову співпрацю. Разом співробітники бібліотеки і комітету пропагують культуру книг, підвищують грамотність населення, організовують корисне та цікаве дозвілля для жителів різних соціальних статусів й категорій.

У Костянтинівці медики отримали комп’ютерний томограф

У Костянтинівці медики отримали комп’ютерний томограф. Для нього спеціально готували приміщення в будівлі дитячої лікарні.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *