Інформаційний дайджест «Новини Донеччини»17 січня 2018 року

Павло Жебрівський відвідав «куркулів» на півдні області

Сьогодні керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський відвідав куркульські господарства, розташовані на півдні області – у Маріуполі, Волноваському та Нікольському районах.

Павло Жебрівський відвідав господарства «куркулів»

16 січня 2017 року керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський розпочав робочі візити підприємствами, що були створені за фінансової підтримки Донецької облдержадміністрації в рамках грантової програми «Український донецький куркуль», – у Краматорську, Слов’янську, Лимані та Олександрівці. За день керівник області відвідав 5 підприємств та був позитивно вражений.

В Краматорську відбудеться конкурс на краще оформлення фасадної вивіски «Обличчя бізнесу»

Клуб Підприємців Краматорська запрошує взяти участь у конкурсі на краще оформлення фасадної вивіски – «Обличчя бізнесу».

Конкурс триватиме з 15 січня по 1 травня 2018 року.

Музей історії Краматорська запрошує на селфі

Третю середу січня оголосили Міжнародним днем музейних селфі. В цьому році ініціатива припадає на 17 січня. Всього по Україні акцію підтримало більше 300 музеїв. Музей історії Краматорська також приєднався до цього флешмобу.

Команда маріупольських борців посіла перше місце

У Слов’янську пройшов чемпіонат області з вільної боротьби серед юнаків до 23 років. За перемогу боролися 115 спортсменів 15 команд. На змаганні гідно виступили маріупольці, які посіли перше командне місце.

«Ми вітаємо людей, які готові йти вперед і розвивати Маріуполь», – Вадим Бойченко

Павло Жебрівський та Вадим Бойченко відвідали сироварню, яка відкрилася завдяки проекту «Український Донецький куркуль». На реалізацію свого бізнесу місцевий підприємець отримав допомогу в розмірі 360 тисяч гривень: по 180 тисяч гривень з міського та обласного бюджетів.

«Новий дистанційний «Центр професійної орієнтації» вже готовий консультувати та допомагати молоді»

Одним з найважливіших рішень в житті людини є вибір виду професійної діяльності, від якого залежить досягнення особистісних прагнень і бажань. Обрана професія повинна враховувати інтереси – «чим хочу займатись», нахили і здібності – «що якнайкраще виходить і до чого є схильність» та потребу ринку праці – «де в подальшому працевлаштуватись».

Спортсмен з Дружківки в списку номінантів на участь в Матчі Зірок Суперліги

Ігор Бояркін грає за баскетбольну команду «Черкаські мавпи». Спортсмен має всі шанси зіграти в Матчі Зірок, який відбудеться 27 січня в Миколаєві.

Дружковчанін – фіналіст шоу «Голос країни» випустив нову пісню

Дмитро Іващенко на своїй офіційній сторінці в facebook повідомляє, що вийшов перший трек, випущений в 2018 році.

Дружківський машинобудівний завод випустив унікальне обладнання

«Корум Дружківський машинобудівний завод» надасть осьовий вентилятор головного провітрювання ВОД-30м2 Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінату. Завдяки цьому підприємство буде забезпечено чистим повітрям протягом 14 років.

 

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *