Існування нашого табору багато в чому залежить від волонтерів та небайдужих …

Існування нашого табору багато в чому залежить від волонтерів та небайдужих громадян, які допомагають нам. Одні привозять продукти харчування, інші – допомагають із паливом чи дровами. Активно відгукуються на наші прохання і ті, хто знає нас ще з часів нашої участі у війні за незалежність.

«Багато хто сам нас знаходить та питає, чим може допомогти. Наприклад, фермери з Олександрії нещодавно дали 700 літрів дизпалива, свинячу та баранячу тушу, а хлопці із одного лісництва допомагають кожні 3-4 дні привозити по 10 кубометрів дров. От вчора приїхали чотири КАМАЗи, а це понад 40 кубометрів», – каже активіст руху Роланд.

Допомагають нам і прості громадяни, які є нашими прибічниками. І не лише кияни. Це люди з цілої країни та навіть з-за кордону.

«Нещодавно хлопець з Житомира привіз два ящики «тушонки». А ще нас знайшла жінка, котра запропонувала кожні два-три дні постачати 5-6 мішків картоплі. Ми живемо завдяки підтримці народу України. Адже допомога небайдужих громадян дає нам можливість щомісяця економити до 200 тисяч гривень», – зазначає Роланд.

Дякуємо кожному, хто вірить в нас та допомагає табору і руху загалом. Ваша підтримка – неоціненна.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *