За кожним зверненням – людина

Створення умов щодо забезпечення якісного і безперешкодного обслуговування громадян в центрах зайнятості, застосування індивідуального підходу до потреб кожної особи, надання клієнтам повного та якісного комплексу соціальних послуг – основа довіри та відкритості роботи служби зайнятості. З метою наближення до населення регулярно проводяться виїзні прийоми у різних населених пунктах Донецької області.

17 січня в м. Маріуполь проводився виїзний прийом громадян директором Донецького обласного центру зайнятості Валентиною Рибалко. Прийом відвідали п’ять громадян, зокрема, особа з інвалідністю, внутрішньо переміщена особа, випускниця вишу та ін.

Шукачів роботи, які звернулися на особистий прийом, турбували питання підбору підходящої роботи, проходження професійного навчання, започаткування власної справи тощо. Очільник обласної служби зайнятості уважно вислухала кожного, хто прийшов на прийом. Заявники отримали ґрунтовні відповіді та роз’яснення.

Уважне ставлення до звернень громадян надає можливість своєчасного реагування на проблеми, заявлені в них, визначення причин, що їх породжують, та вжиття заходів щодо їх оперативного усунення.

 

Донецький обласний центр зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *