Привітання Павла Жебрівського з Хрещенням Господнім

Шановні донеччани! 

Сьогодні ми відзначаємо велике свято – Хрещення Господнє. Це не просто християнська традиція, релігійне свято, а й велике таїнство, яке наповнює змістом життя людей, благословляє на добрі, гарні вчинки, допомагає людям відкрити своє серце для любові.

Цей день знаменує величну подію в історії християнства. Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив усі водні простори Землі. Сьогодні Він освячує і кожного із нас під час нашого хрещення й, особливо, у День Богоявлення, коли ми очищаємось святою йорданською водою.
Свято Водохреща завжди було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє. З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією. 
Нехай сьогодні цілюща йорданська вода очистить Україну від негараздів і випробувань, додасть наснаги та сили. У це світле свято бажаю усім міцного здоров’я і щасливого довголіття, а у ваших серцях завжди буде місце для віри, любові і надії.

Зі світлим і чистим Хрещенням Господнім!

Голова Донецької обласної державної адміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *