Інформація щодо стану проїзду автодорогами державного значення

Синоптичні прогнози щодо суттєвого ускладнення погодних умов цілком справджуються: снігопади різної інтенсивності поширилися по всій території Донецької області.

Вдень у роботах зі снігоочищення та ліквідації зимової слизькості задіяно 41 одиниця спеціалізованої техніки ДП «Донецький облавтодор»: 26 комбінованих дорожніх машин (КДМ), 13 навантажувачів, 2 трактори (Т-150).

Обмежень в русі транспортних засобів автодорогами загального користування державного значення немає. Проїзд забезпечено.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, філії ДП «Донецький облавтодор» переведено на цілодобовий режим роботи. У разі необхідності, для подолання наслідків негоди облавтодором буде залучено 162 од. снігоприбиральної техніки, у тому числі 40 од. спецтехніки сторонніх організацій. На даний час наявний запас пально-мастильних матеріалів складається з 20 тонн дизельного палива та 10 тонн бензину.

Служба автомобільних доріг у Донецькій області наполегливо просить водіїв та перевізників без нагальної потреби не виїжджати на дальні відстані! Інтенсивні опади можуть спричинити ускладнення дорожнього руху та затори на автошляхах!

Диспетчерська служба САД: (06264) 2-18-88, (050) 450-79-98, (067) 644-56-86;
e-mail: disp.sad.dn.ukravtodor@gmail.com

Майданчики для відстою автотранспорту

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *