Увага! У найближчі дві доби – суттєве ускладнення погодних умов! Похолодання супроводжуватиметься рясними снігопадами!

За попередженням метеорологів, з 22-го січня на території Донеччини очікується черговий етап похолодання з рясними снігопадами та хуртовинами! Найпотужніші опади, подекуди з дощем, можуть обрушитися на Донеччину вже найближчої ночі: буяння стихії очікується з п’ятої години вечора до восьмої ранку завтрашнього дня! Суттєве погіршення погодних умов та посилення швидкості вітру загрожує утворенням снігових заметів та ускладненням транспортного сполучення!

Наразі автодороги загального користування державного значення зберігають варіативний стан покриття (місцями сухий, місцями мокрий); подекуди на проїзній частині – ожеледиця. Для недопущення зимової слизькості покриття автошляхів оброблено протиожеледними матеріалами. Проїзд забезпечено. Техніка філій ДП «Донецький облавтодор» перебуває напоготові.

Зважаючи на синоптичні прогнози, Служба автомобільних доріг у Донецькій області закликає водіїв, насамперед великовагового автотранспорту, тимчасово утримуватися від поїздок на дальні відстані! 

У разі потреби виїзду неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість; зберігати безпечну дистанцію, зважаючи на наявну дорожньо-транспортну та метеорологічну ситуацію; з особливою обережністю рухатися залізничними переїздами, шляхопроводами та мостами; утримуватися від ризикованих маневрувань, зводячи нанівець імовірність екстреного гальмування; в умовах недостатньої видимості обов’язково рухатися з увімкненим ближнім світлом фар або протитуманними ліхтарями; обов’язково перевірити технічний стан транспортного засобу та оснастити його до зимової негоди!

Нагадаємо, минулого тижня найбільш складна метеорологічна ситуація спостерігалася в Одеській, Черкаській, Кіровоградській та Миколаївській областях. 

Диспетчерська служба САД: 

Телефон: (06264) 2-18-88, (050) 450-79-98, (067) 644-56-86
E-mail: disp.sad.dn.ukravtodor@gmail.com

Майданчики для відстою автотранспорту (оновлено)

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *