В МВС створили цільову команду реформ



Про це сьогодні, 22 січня, йшлося під час першого засідання команди. До її складу увійшли керівники ЦОВВ та профільних підрозділів МВС.
«Цільова команда реформ була створена наказом міністра. І вона має три місяці для того, щоб підготувати план дій до втілення Стратегії 2020 та подати його на розгляд Кабінету міністрів»,- сказала заступник міністра внутрішніх справ. Вона наголосила, що ЦКР має в найкоротший термін обробити всі пропозиції по подальшому реформуванню системи МВС, які надійшли від ЦОВВ та активних громадян.
Тетяна Ковальчук наголосила, що Стратегія 2020 – логічне продовження розпочатих змін. Визначені напрямки будуть сприяти підвищенню ролі правоохоронних органів у суспільстві, зміцненню контактів із населенням, втіленню нових підходів та поглядів на нашу роботу з пріоритетами на сервісні функції «За короткий час, а саме з 2014 року, МВС вдалося розмежувати функції політичного управління та професійної діяльності. Створити абсолютно новий центральний орган виконавчої влади – Національна поліція та сформувати Національну гвардію», – підкреслила Тетяна Ковальчук. Нагадаємо, 15 листопада 2017 року, Кабмін вже ухвалив стратегію розвитку системи МВС до 2020 року.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *