Завтра в Апеляційному суді Дніпропетровської області відбудуться судові …

Завтра в Апеляційному суді Дніпропетровської області відбудуться судові дебати по резонансній справі генерала Віктора Назарова.

Колишній начальник штабу АТО подав апеляцію на вирок Павлоградського міського суду, який визнав його винним у загибелі 49 людей на борту літака ІЛ-76.

Глава держави у соцмережах розкритикував рішення суддів. Після цього засідання у справі почали переноситися нібито-то через хворобу суддів або з якихось невідомих причин. Своєю поведінкою влада демонструє, що готова врятувати Назарова від кримінальної відповідальності.

Тенденція приховування військових злочинів в Україні зберігається. Саме тому ця справа є надважливою, адже у разі отримання реального тюремного терміну генералом Назаровим, постане питання: хто наступний?

Запобігти затягуванню справи та тиску на суд можна лише продемонструвавши, що суспільству небайдуже, чи понесуть винні за загибель українських військових, покарання. Тому приходьте на судове засідання, яке відбудеться завтра, 22 січня, об 11:00 в Апеляційному суді Дніпропетровської області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *