У матерів лідера радикалів Олега Ляшка, а також його соратника Андрія …

У матерів лідера радикалів Олега Ляшка, а також його соратника Андрія Лозового виявилися квартири та гараж в елітній новобудові на Печерську. За трикімнатну квартиру Оксана Лозова виклала понад 3 мільйони гривень, а пенсіонерці Любові Ляшко однокімнатні апартаменти обійшлися у понад 1 мільйон.

Явище, коли батьки посадовців, які живуть лише на пенсію, з розмахом успішних бізнесменів скуповують дорогу столичну нерухомість викликає чимало запитань щодо походження статків, за які купувалося майно.

Вимагаємо відділити бізнес-інтереси від політики, зобов’язавши усіх кандидатів в народні депутати, президенти та інші керівні посади пояснювати походження своїх статків. Спеціальним законом передбачити, що, у разі неможливості довести легітимність набутого майна, кандидат автоматично знімається з виборчих перегонів. Ті ж, хто заробив статки легально, після обрання повинні продати увесь бізнес та цінні папери, які зареєстровані на них та членів їхніх сімей. Виручені кошти вони повинні тримати на рахунках державних банків у національній валюті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *