На Донеччині пройшов освітній семінар для представників молодіжних центрів області

У Краматорську пройшов освітній семінар для представників молодіжних центрів області, організований управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації та Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром. Не зважаючи на погодні умови, приїхали представники 20 молодіжних центрів.

У семінарі брали участь представники структурних підрозділів Донецької ОДА – департаменту інформаційної та внутрішньої політики, управління культури та туризму. Учасники мали змогу поспілкуватися із представниками влади щодо співпраці на наступний рік. Лілія Золкіна начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації зазначила важливість навчання представників новостворенних молодіжних центрів Донецької області, що створилися протягом 2017 року у рамках програми “Гідна країна для гідних людей”. Також вона повідомила, що програму продовжено на 2018 рік, ознайомила присутніх з проектами управління на наступний рік та зазначила, що управляння завжди відкрите до співпраці.

Учасники семінару детально розібрали Типове положення про молодіжні центри, Типове положення про експертну раду, Знак якості молодіжних центрів, а також ознайомились с проектом по створенню Ассоціації молодіжних центрів Донецької області.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *