Як відзначали День Соборності України в центрах соціально – психологічної реабілітації дітей в Донецькій області

З 20.01.2018 по 28.01.2018 року в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі відбулися заходи з нагоди відзначення  Дня Соборності України.

Вихованці в закладах переглядали та обговорювали  відеоматеріали «Соборна, Вільна, Неподільна! Моя Україна».

В усіх  закладах пройшли виховні години: «Історія української державності», «Знай і люби Україну», «Славетні імена України», «Моя єдина – соборна Україна!», «Єдність народу – запорука благополуччя та добробуту держави», «Моя Україна – зоря світанкова», «Ми українці – нація прадавня», «Одна Батьківщина і двох не буває», «Єднання заради Незалежності», «Україна – держава Соборна, одна на всіх, як оберіг».

Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків: «З Україною в серці», «Україна моя єдина», «Любіть Україну», «Ми свою державу нині всі віншуймо».

Вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільської міської ради взяли участь у марафоні Єдності, під назвою «Теплота наших рук і сердець єднає мости українських душ в усьому світі».

Служба у справах дітей Донецької облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *