Час ставати успішними

Безробіття. Відсутність грошей. Невпевненість у завтрашньому дні. Неможливість дати краще своїм дітям. Економічні кризи в державі та як наслідок – у кожній родині. Усе це призводить до розгубленості, зневіри й навіть утрати поваги до себе…

Не впадайте у відчай! Є й хороші новини. Саме в час криз з’являється найбільша кількість успішних людей. Потрібно тільки звернутися до кращих фахівців із питань працевлаштування та побудови кар’єри. У проекті з працевлаштування Карітасу Харкова на вас чекають саме такі фахівці. Їхній досвід успішного працевлаштування – понад 400 осіб – дає вам можливість знайти свій успішний професійний шлях і побудувати кар’єру своєї мрії.

Лише за останній рік роботи нашим рекрутерам удалося працевлаштувати 188 осіб. За два роки існування проекту з’явилася своя база партнерів-роботодавців, які відкрито діляться вакансіями з нами, а ми – з вами. Звернувшись до консультантів, ви зможете отримати не лише загальні відомості щодо ринку праці, але й актуальні пропозиції.

Рекрутери надають комплексні послуги:

  • підбирають вакансії, що відповідають запиту здобувача;
  • допомагають у створенні резюме. Якщо маєте сумніви в тому, що самостійно створите просунуте резюме, якщо не знаєте, як його створити, або у вас немає можливості зробити це, то рекомендуємо скористатися нагодою: звернутися до наших професійних рекрутерів проекту. Вони зберуть ваш досвід, запакують його разом із навичками, обгорнуть освітою та прикрасять вашими досягненнями, додадуть бажану посаду – і готово! Допоможуть презентувати цей «подарунок» саме Тому роботодавцю;
  • допомагають підготуватися до співбесіди. А якщо цей процес викликає занадто багато негативних емоцій, то ви можете відвідати зустрічі з працедавцями. Зручність подібного формату зустрічі полягає в тому, що люди, які потребують працевлаштування, отримують відомості про актуальні реальні пропозиції, при цьому не проходячи всю стомливу процедуру класичної співбесіди, що включає анкетування, уточнювальні питання, розбір досвіду «по поличках» і таке інше.

Привабливість участі в подібних зустрічах для працедавців також явно простежується: по-перше, це аудиторія потенційних працівників, свідомо зацікавлених саме в їхній вакансії завдяки попередньому анонсу; по-друге, заощадження часу на їх підбір.

А ще проект готується до нового формату роботи. Не зволікайте, звертайтеся по допомогу до професійних рекрутерів у Харкові.

Адреса офісу: Григорівське шосе, 30, 1 поверх. (ст. м. Холодна Гора)

Контактні телефони: 050 351 70 10 (Оксана); 050 309 67 10 (Ірина).

Історії успіху тих, хто знайшов роботу завдяки проекту, читайте на порталі з працевлаштування http://careerfornewlife.com/success-uk

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *