«В суспільстві є запит на правду, і рівень її протидії знизився. Правда як …

«В суспільстві є запит на правду, і рівень її протидії знизився. Правда як установка на рівновагу має високий енергетичний потенціал, який зрештою змітає на своєму шляху всі бар’єри, всі блокади, всі штучні перешкоди.

Нерівновага настільки поширилася країною, що вона просто фізично відчутна. Мова вже навіть не йде про нерівноважне розподілення багатства, влади та впливу через ЗМІ.

Нерівновага стала явно помітною навіть у такій справі як опалення державних установ. Державні установи, які близькі до економіки та до силових структур, – опалюються добре. Державні гуманітарні установи науки, освіти, культури та навіть медичні – мерзнуть.

Це корупція всередині системної корупції – державні установи, які корупційно працюють на приватні інтереси, ніби мстяться тим установам, які з останніх сил намагаються втримувати публічні інтереси.

На тлі цього виникає широкий та глибокий запит на радикальні зміни – аж до публічних смертних кар та масових конфіскацій ганебної власності – люди хочуть реальних покарань для злочинців при владі, люди хочуть, щоб декількаповерхові паркани навколо ганебної власності були знесені, а сама така ганебна власність була конфіскована та виставлена на продаж, гроші з якого йшли би в бюджет.

Лише воєнний стан дасть можливість притягати до відповідальності за законами війни всіх здирників-мародерів олігархів, всіх корупційних чиновників, всіх експертів та журналістів на службі у них»

Сергей Дацюк, філософ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *