Лідерами антирейтингу за кількістю скарг, отриманих Радою …

Лідерами антирейтингу за кількістю скарг, отриманих Радою бізнес-омбудсмена, у 2017 році стали Державна фіскальна служба, правоохоронці, державні регулятори та органи місцевого самоврядування. Про це повідомив бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета.

До ТОП-10 державних органів, на які бізнес скаржився найчастіше, увійшли: Державна фіскальна служба; органи місцевого самоврядування; Нацполіція; прокуратура; Мінекології та природних ресурсів; Мінюстиції; СБУ; Мінаграрної політики та продовольства; державні підприємства; Мінекономічного розвитку та торгівлі України.

Переконані, що український бізнес має бути звільнений від постійного контролю та непотрібних податків. Розроблений нами закон передбачає лише три податки – податок на розподілений прибуток, акцизні збори при продажі алкоголю, тютюну, палива та предметів розкоші, плюс мито при імпорті товарів з-за кордону. Вважаємо, що для створення сприятливого бізнес-клімату, державі необхідно спрощувати процедури, пов’язані з діяльністю підприємців та вдосконалювати процеси у сфері держрегулювання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *