Стартував проект «Допомога ВПО в Харківській області»

З 1 лютого 2018 року у Карітасі Харків з ініціативи «Папа для України» стартував довгоочікуваний проект «Допомога ВПО в Харківській області».

Метою проекту є покращення якості життя соціально незахищених груп населення з числа вимушено переселених осіб, та сприяти підтримці віри в краще майбутнє. Проект буде дещо відрізнятися від тих, які впроваджені до Карітасу Харків громадською організацією Станція Харків і Карітас Spes, які вже працюють в Харкові і Харківській області з грудня 2017 року.

Географія проекту передбачає обслуговування потребуючих з Лозовського, Боровського, Вовчанського та інших районів Харківської області і міста Харків, крім тих, які вже опрацьовані вищезазначеними організаціями. Як завжди допомога спрямована на найвразливіші соціальні категорії – важкохворі люди з 1,2,3 ступенями інвалідності або до/ після операційні хворі, самотні батьки, пенсіонери віком за 65 років, годуючи або вагітні жінки, багатодітні родини, родини що опинилися в скрутних життєвих
обставинах тощо.

Допомога буде здійснюватися у різних напрямках – ваучери на продукти і гігієну, грошова допомога на обігрів житла, теплі ковдри та постільна білизна, обігрівачі, гранти на дитячий одяг на весну, на оренду житла, дитяче годування та медична допомога по рецептурних бланках.

Усі види допомоги отримуються одноразово, крім медицини, яка буде потребувати звітів.

Працівники проекту виїжджатимуть до різних районів, про що на сайті Карітасу Харків та нашій сторінці у Facebook буде додаткова інформація про набір бенефеціарів.

Прийом бенефеціарів у приміщенні Карітасу Харків ведеться з понеділка по п’ятницю, з 10.00 до 17.00 години за адресою: м. Харків, Григорівське шосе, 30 (ст. м. Холодна Гора).

Контактні телефони 067 560 55 80, 067 560 54 52

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *