Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 8 лютого 2018 року

У Краматорському міському центрі зайнятості відбувся бізнес – практикум для майбутніх та існуючих підприємців

У Краматорському міському центрі зайнятості на базі Центру розвитку підприємництва відбувся тренінг – презентація проекту «Національна платформа бізнес взаємодії», яка реалізовується Клубом Ділових Людей України у співпраці із Донецьким обласним центром зайнятості.

Головною метою Клубу Ділових Людей є розвиток малого та середнього підприємництва в Україні.

На Донеччині з’явився центр соціально-психологічної допомоги для жінок, які постраждали від насильства

У Слов‘янську відкрили притулок для жінок – центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від ґендерно-обумовленого насильства або жорстокого поводження.

Заклад стане безпечним місцем, де жінки, які зазнали домашнього, сексуального або ґендерно-обумовленого насильства, зможуть перебувати певний час та отримати необхідну психологічну, соціальну та правову підтримку для відновлення власних внутрішніх ресурсів та прийняття рішень щодо подальшого життя.

Підсумки конкурсу “Best of the best”

Пройшов регіональний огляд-конкурс “Best of the best”, в якому взяли участь понад 200 учасників з найближчих міст.

Будинок культури Селидового представляли дві групи зразкового танцювального колективу “Бонус”: найменші та самі дорослі, з композиціями “Бібіка” та “7-40”.

Усі учасники посіли почесне перше місце.

Маріуполь відвідали Посол Швеції та Глава Офісу Ради Європи

Маріуполь з робочим візитом відвідали Посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом і Глава Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг. Міський голова Вадим Бойченко обговорив з ними перспективи розвитку Маріуполя і варіанти можливої ​​співпраці.

Маріупольські студенти пройшли практику в Міністерстві закордонних справ України

Одинадцять кращих студентів Маріупольського державного університету пройшли тритижневу практику в Міністерстві закордонних справ України. Старшокурсники-міжнародники стажувалися в департаментах і відділах Міністерства, освоюючи всі тонкощі обраної професії. Обов’язковою умовою вступу на практику в МЗС було знання англійської мови.

І районний етап чемпіонату України з волейболу серед команд хлопців

На базі Кіндратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся І районний етап чемпіонату України з волейболу серед команд хлопців закладів загальної середньої освіти Костянтинівського району, який мав на меті розвиток, популяризацію волейболу та визначення кращих гравців.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *