«Ви теж починаєте звикати до появи інтерв’ю з реваншистами на нашому ТБ? …

«Ви теж починаєте звикати до появи інтерв’ю з реваншистами на нашому ТБ? Лєнка Бондаренко у Гордона, Портнов у Влащенко… Хто там наступний в черзі на інтерв’ю, чия думка так важлива для українського телеглядача, – Медведчук, Азаров чи, може, сам «легітимний»?

Поки «вожді» політичних сил, що підтримали Майдан, змагаються у всенародній любові на вуличних акціях та в медійному просторі, реваншисти тихим сапом роблять свою справу. Ту ж справу роблять й деякі журналісти, прикриваючись свободою слова та бажанням донести до українців думку кожного політика.

Вибачте, а кому цікава та ж сама пані Бондаренко та її думка? Чого саме з неї отрушують нафталін та подають в прайм-таймі, як блюдо від шефа? Чим ближче до виборів – тим більше таких дивних персонажів з присмаком реваншизму будуть з’являтися в ЗМІ».

Сергій Цигіпа, волонтер

Ми пропонуємо започаткувати незалежний моніторинг за дотриманням професійних стандартів висвітлення подій в українському інформаційному просторі. Для цього при Національній раді з питань телебачення та радіомовлення буде створено групу незалежних експертів. Ті телеканали, які регулярно порушуватимуть встановлені вимоги, після одного попередження будуть позбавлятися ліцензій. А вже утворені суспільне телебачення та радіо отримуватимуть гарантоване законом фінансування за гроші платників податків

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *