Уряд забезпечив право на виплату одноразової грошової допомоги тим батькам, які спільно не проживали із загиблими під час Революції Гідності

Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 р. № 14», якою надається право Міністерству соціальної політики України приймати рішення щодо виплати одноразової грошової допомоги в межах бюджетних коштів, передбачених на таку виплату, батькам, які спільно не проживали з особами, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р., та яких включено до списку осіб, що затверджується Міністерством соціальної політики України за погодженням з Міністерством охорони здоров’я України та Генеральною прокуратурою України.

Допомога виплачується в розмірі, передбаченому статтею 4 Закону України «Про встановлення державної допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей», з урахуванням раніше виплачених сум коштів у попередніх роках відповідно до актів Кабінету Міністрів України.

 

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *