Очільник області перевірив як триває відбудова об’єктів у Волноваському районі та місті Курахове

Голова Донецької ОДА в ході робочої поїздки проінспектував роботи по облаштуванню міського парку та хід ремонтних робіт у дитячому садку “Теремок”.

Очільник області зазначив, що вже є бачення розбудови парку  за зональним принципом – для молоді, активного, пасивного відпочинку, ігрова зона для малечі тощо. «До об’єктів, у які вкладаємо кошти, маємо застосовувати системно-комплексний підхід», – наголосив Павло Жебрівський.  

Також він перевірив хід ремонтних робіт у Волноваському дитячому садку «Теремок». Вартість ремонту садочка становить 12 мільйонів гривень. Наразі триває капітальний ремонт. Крім того, триває робота по окремим проектам на  на ремонт господарчих приміщень дитсадка, а також на будівництво майданчиків і облаштування території – це ще приблизно мільйонів 7-8.

«Дитячий садок має стати не гіршим, ніж у Мангуші, який  було визнано найкращим дитсадком України, відкритим у 2017-му році», – підкреслив Павло Жебрівський.

В ході робочої поїздки голова ДонОДА проінспектував будівництво Регіонального полігону для твердих побутових відходів м.Курахове (ІІ черга). Очільник області зазначив, що цей полігон зможе обслуговувати не тільки м. Курахове, а і частину Мар’їнського району та населені пункти прифронтових територій.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *