Павло Жебрівський провів робочу нараду з активом Волноваського району

Сьогодні в ході робочої поїздки очільник області Павло Жебрівський зустрівся з активом Волноваського району. Також в ході поїздки голова облдержадміністрації офіційно представив нового голову райдержадміністарції Дмитра Такаджи.

«Сподіваюсь, що новий голова зробить все для розвитку Волноваського  району. У районі багато невеликих населених пунктів, і всім їм необхідно приділяти увагу. Необхідно знати проблеми населення – мінімум раз на місяць проводити зустрічі з мешканцями району», – зазначив голова Донецької ОДА Павло Жебрівський.

Він підкреслив, що у району, особливо враховуючи план об’єднання громад, гарні перспективи, та побажав Дмитру Такаджи плідної праці та успіхів на користь громади.

Очільник області також звернув увагу на розвиток малого та середнього бізнесу в районі. «В області діє програма «Український донецький куркуль». Це реальний шанс для невеликого бізнесу розвинути свою справу. У Волноваському районі  «куркулів» має бути багато», – зазначає Павло Жебрівський.

В ході зустрічі голова облдержадміністрації поспілкувався із мешканцями району, відповів на їхні запитання – зокрема, щодо ремонту доріг, підтримки розвитку малого підприємництва.

 


Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *