Увага! До кінця поточної доби з утриманням 13 лютого на півдні Донеччини – сильна ожеледь!

До уваги водіїв, які запланували маршрути південними районами Донеччини та Запоріжжя! Укргідрометцентр попереджає: до кінця доби 12 лютого з утриманням 13 лютого на півдні Донецької та Запорізької областей – сильна ожеледь!

За інформацією Диспетчерської Служби, ввечері у роботах зі снігоочищення та ліквідації зимової слизькості задіяно 13 комбінованих дорожніх машин (КДМ), 9 навантажувачів та 2 трактори (Т-150) ДП «Донецький облавтодор».

Станом на 18:00 діапазон мінусових температур: -2… -5° С, найхолодніше у Волноваському районі. Снігові опади різної інтенсивності не припиняються по всій території регіону. На дорогах області місцями ожеледиця! При поривах вітру – перемети!

Обережно! На півдні та південному заході регіону, у Нікольському та Мангушському районах, – мокрий сніг при мінусовій температурі повітря!

Обмежень у русі немає. Проїзд автодорогами загального користування державного значення забезпечено.

За інформацією метеорологів, 13 лютого та 14 лютого у східній половині країни прогнозуються опади у вигляді помірного снігу; середньодобовий діапазон температур: -2… -4 , вітер північно-східний 5-10 м/с.

Служба автомобільних доріг у Донецькій області закликає водіїв бути максимально пильними за кермом і обирати швидкісний режим з урахуванням збільшення гальмівного шляху!

 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *