Співпраця з роботодавцями – основний пріоритет служби зайнятості

Одним із пріоритетів Донецької обласної служби  зайнятості є налагодження ефективної співпраці як з роботодавцями, соціальними партнерами так і клієнтами служби зайнятості.

13 лютого Донецька обласна служба зайнятості провела семінар «Співпраця з роботодавцями – основний пріоритет служби зайнятості» за участю фахівців обласної служби та спеціалістів міських та районних центрів зайнятості.

Під час семінару були обговорені питання організації роботи щодо надання послуг безпосередньо в об’єднаних територіальних громадах; розширення видів громадських робіт у напрямку надання допомоги людям з інвалідністю, учасникам АТО, сім’ям загиблих учасників АТО; компенсаційних виплат роботодавцям та інші.

Йшла мова про функціонування Інтернет – ресурсу «Єдине соціальне середовище зайнятості», можливості  «Електронного  кабінету  роботодавця» та прийому «електронних 3-ПН».

По завершенні семінару всі учасники отримали вичерпні відповіді на виниклі питання та мали змогу виступити з власними пропозиціями та думками щодо розглянутих тем задля налагодження діалогу, досягнення порозуміння та максимальної ефективності від співпраці.

Донецький обласний центр зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *