Відбувся І етап Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp»

17 лютого 2018 року у місті Краматорськ в Парку культури та відпочинку «Ювілейний» департаментом освіти і науки облдержадміністрації, спільно із Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді, проведено І етап Чемпіонату області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp». Захід проводився з метою популяризації і подальшого розвитку спортивного орієнтування, активізації спортивно-туристської роботи у школах та закладах позашкільної освіти, визначення найсильніших спортсменів-орієнтувальників.

В змаганнях взяли участь 150 учасників з різних населених пунктів Донецької області (Краматорськ, Бахмут, Дружківка, Маріуполь, Добропілля, Білозерськ, Торецьк, Слов’янськ) та гості з Луганської області  
(м. Сєверодонецьк).

Високий рівень організації змагання, гарний настрій учасників, зимова природа – все було налаштовано на успішне проведення Чемпіонату.

Спортсменів, що посіли призові місця в особистому заліку, нагороджено медалями та грамотами Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших перемог спортсменам, їх тренерам, керівникам команд.

                                Департамент освіти і науки облдержадміністрації    

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *