День пам’яті Героїв Небесної Сотні в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей області

З 19 лютого 2018 року в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Добропілля, Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк та у Великоновосілківському районі проводились заходи з увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Вихователі провели з дітьми виховні години: «Герої нашого часу», «Небесній сотні – пошана і молитви», «Голос молоді», «Тим, хто не повернувся до дому», «Вони загинули за Україну», «У їхніх серцях жила Україна», «А Сотня відлетіла в небеса», «Громадянський подвиг людей, які виступили на захист демократичних цінностей».

 Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків: «Ми скажемо усі разом – Ні війні!», «У світі немає кращої країни ніж моя Україна».

Переглядали та обговорювали  відеоматеріали, художні та документальні фільми: «Тож пам’ятайте про наших героїв», «Зима, що нас змінила!».

Вихованці Великоновосілківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей прийняли участь в акції «Запали свічку» та підготували тематичний колаж «Герої нашого часу».

Служба у справах дітей облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *