(с) Луценко: «Я думаю, що агресивний більшовизм, який проголошує Саакашвілі в …

(с) Луценко:
«Я думаю, що агресивний більшовизм, який проголошує Саакашвілі в цій країні, дуже небезпечний для нашого майбутнього. Це моє глибоке переконання і я буду про це говорити. Хочете – з вами, хочете – з ним» (https://goo.gl/hb7mDQ)

Я з сім’ї, більшу частину якої знищили більшовики, і не прийму від чоловіка жінки третього тисячоліття і сина секретаря рівненського Обкому звинувачення у більшовизмі. Але його висловлювання чітко показує, яка мотивація рухала цією бандою, коли вони фабрикували справу проти мене.

(с) Луценко:
«Я думаю, что агрессивный большевизм, который провозглашает Саакашвили в этой стране, очень опасен для нашего будущего. Это мое глубокое убеждение и я буду об этом говорить. Хотите – с вами, хотите – с ним» (https://goo.gl/hb7mDQ)

Я из семьи, большую часть которой уничтожили большевики, и не приму от мужа женщины третьего тысячелетия и сына секретаря ровенского Обкома обвинения в большевизме. Но его высказывания четко показывает, какая мотивация двигала этой бандой, когда они фабриковали дело против меня.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *