У Краматорську відбулось засідання громадської ради Донецькій ОДА

24 лютого у Краматорську відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації. У засіданні взяли участь члени громадської ради, заступник голови облдержадміністрації – Сергій Добряк та заступник директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Наталія Чукова, представники структурних підрозділів Донецької ОДА та громадськості.

Під час заходу були розглянуті питання: звіт про діяльність громадської ради при облдержадміністрації за 2017 рік; про план роботи громадської ради при облдержадміністрації на 2018 рік; про виконання Регіонального плану заходів щодо реалізації у 2017 році Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки та плани на 2018 рік.

 Заступник директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова, звітуючи про виконання Регіонального плану заходів щодо реалізації у 2017 році Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні наголосила на важливості взаємодії органів державної влади та громадськості.

«58% українців вважають, що участь у громадських організаціях є ефективним інструментом захисту їх інтересів і прав. Громадянське суспільство сьогодні відіграє важливу роль у формуванні та реалізації реформ. Виклики 2014 року продемонстрували Україні важливість здатності людей до самостійного об’єднання з метою участі у житті суспільства та держави», – наголосила Наталія Чукова.

Також на засіданні громадської ради розглянули питання щодо підтримки створення регіонального юнацького технопарку у м. Краматорськ та інші важливі для регіону проблемні напрямки. По розглянутим питанням були прийняті відповідні рішення.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *