«Замість того, щоб вирішувати важливі питання, українська влада займається …

«Замість того, щоб вирішувати важливі питання, українська влада займається дикою брехнею, здирництвом і свавіллям. У нас не можна молодим людям реалізувати свою ініціативу, тому що в країні встановилася система мафіозного управління державою, мафія діє за своїми правилами, які вигідні тільки їй.

Взагалі у нас просто живуть сьогоднішнім днем, брехнею. Величезний непрофесіоналізм у виконавчій владі. Знищений парламентаризм, тому що Порошенко перетворив парламент на орган по обслуговуванню його кліки. У нас парламент, який не працює і не виконує своїх функцій. Так само і президент. Він замість того, щоб виконувати згідно Конституції свої обов’язки, намагається узурпувати владу в тих сферах, де він абсолютно не має права на це».

Степан Хмара, український дисидент

Ми виступаємо за відставку президента Порошенка, оскільки він зловживає владою та не виконує своїх обов’язків. Досить тотальної корупції, договорняків з олігархами та переслідування політичних опонентів. Ми повинні змінити правила, за яких диктатура стане неможливою, а посадовці не почуватимуться безкарними

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *