У Сіверській громаді відкрили Центр безпеки громадян

Сьогодні у Сіверській об’єднаній територіальній громаді відбулось урочисте відкриття Центру безпеки громадян. Участь у заході взяли голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, представники ДСНС та органів місцевого самоврядування, мешканці Сіверська.

«Сьогодні відкриваємо Центр безпеки, цього року обов’язково відкриємо школу. Дуже хочу бачити багато «куркулів» у Сіверську, гроші на їх підтримку є. Це означає, що не зважаючи на війну Донеччина  розвиваються, розбудовуються. Цей центр безпеки – це неймовірна річ, значення якої всі зрозуміють трохи пізніше. На хлопців, які тут працюють, дивляться як на тих, хто завжди прийде та допоможе. І, найголовніше, завдяки цьому центру безпеки, у них є інструменти для надання допомоги», – підкреслив Павло Жебрівський.

Очільник області зазначив, що Центр безпеки громадян у Сіверську – вже шостий у області. За його словами, наразі ведуться роботи зі створення ще двох Центрів, протягом року має бути відкрито шість подібних будівель у кожній громаді області.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *