Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 13 березня 2018 року

Вихованка школи мистецтв №1 Анна Гайворонська дипломант Всеукраїнського конкурсу скрипалів та віолончелістів

У концертному залі Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки урочисто відкрили IV Всеукраїнський конкурс скрипалів та віолончелістів імені Леоніда Когана. Цей значний музичний форум проходить раз на два роки та збирає до участі найталановитіших молодих виконавців. Свою майстерність показали 109 солістів та 10 колективів із 15 областей України.

Оцінювало учасників професійне журі, головою якого був професор консерваторії ім. П.І. Чайковського Олександр Тростянський.

Краматорську школу мистецтв №1 достойно представила на конкурсі Анна Гайворонська

Вчителі Краматорська здобули призові місця на Міжнародному конкурсі

Краматорські вчителі та школярі демонструють високі показники знань – доказом цього є нагороди у Міжнародних змаганнях і участь у всеукраїнських олімпіадах.

14 учнів загальноосвітніх шкіл Краматорська продемонстрували високий рівень знань та були запрошені до участі у всеукраїнських шкільних олімпіад – це найкращий показник за останні 5 років.

Крім того, педагоги також не залишаються осторонь – 4 вчителів ЗОШ № 3, 4, 24 та Краматорської української гімназії здобули призові місця у конкурсі «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».

Слов`янські кікбоксери-призери Чемпіонату України

У м. Черкаси проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих у розділах: лоу-кік, лайт-контакт та поінт-файтинг, участь в якому взяли близько 200 спортсменів зі всіх областей України. Слов’янськ представляли 3 спортсмени – це вихованці бійцівського клубу «Тріада» (керівник – Андрій Безуглий), та «Федерації боксу і кікбоксингу м. Слов’янська» (керівник – Рюмін Володимир).

Рок-концерт до Дня добровольця пройшов для рятувальників Слов’янська

Сьогодні в рамках святкування Дня українського добровольця перед особовим складом 6 державного пожежно-рятувального загону ГУ ГСЧС України в Донецькій області, за сприяння міської ради Броварів з концертом виступила рок-група “Живі камні”.

У складі групи Капелан і волонтери, які беруть участь у виконанні місії з підтримки бойового духу, виступаючи перед військовими частинами в зоні проведення АТО. Виступ гостей з Київщини було організовано київським волонтером Мариною Квіткою.

Дружківчанка посіла третє місце на чемпіонаті України з вільної боротьби

Спортсменка із Дружківки Дарина Калиниченко посіла третє місце на чемпіонаті України з вільної боротьби серед дівчат та юнаків 2001-2002 років народження. Переможці та призери змагань будуть захищати честь України на чемпіонаті Європи, який пройде в Києві з 21 по 30 квітня.

Міські змагання з ракето-модельного спорту

У Бахмутському міському ЦТТДЮ були проведені міські змагання за ракето-модельного спорту серед учнів шкіл міста.

Міські змагання проходили у 3 етапи у двох вікових категоріях.

Перший етап включав виготовлення ракети з паперу власними руками. Другим етапом стала теоретична частина, під час якої учасникам були роздані тестові завдання з 10 питань щодо будови, історії кімнатних моделей ракет. Третій етап конкурсу полягав у запуску ракет з пневматичним стартом. Він проходив у спортивному залі Бахмутського НВК №11. У всіх учасників було 3 спроби запуску ракети.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *