Мешканці Травневого та Гладосового отримали свіжий номер «Вістей Донбасу»

Представники департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації розповсюдили свіжий номер обласного тижневика «Вісті Донбасу» серед мешканців населених пунктів Травневе та Гладосове, які наближені до лінії розмежування.

Пріоритетним завданням Донецької ОДА є відновлення єдиного інформаційного простору. Саме з цією метою здійснюється розповсюдження єдиного україномовного тижневика серед цивільного населення та військових.

«Для нас, як і для мешканців населених пунктів, які ми захищаємо, дуже важливо отримувати свіжу інформацію про події на вільних територіях Донеччини. Це підтримує наш дух та віру у те, що спільними зусиллями нам вдасться визволити та відбудувати наші міста та села», – зазначив боєць з позивним «Доктор».

Мешканці Травневого тепло відгукнулись на візит представників департаменту і підкреслили, що знають та читають тижневик «Вісті Донбасу». Проте вони зазначили, що через важкодоступність їх села номери отримують не так часто, як бажають.

Варто відзначити, що на виконання доручення голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського побудовано насипну дорогу до цих населених пунктів. Дорога знаходиться у задовільному  стані та дає можливість  відновити транспортне сполучення між селами та містом Бахмут.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *