Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 15 березня 2018 року

Міський голова Краматорська приймає участь у конференції Проекту USAID

Андрій Панков, як очільник міста Краматорська, відвідує підсумкову конференцію проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні. На шляху до енергоефективності: виклики, реформи, успіхи», яка стартувала у Києві.

Слов’янськ розробляє стратегію розвитку туризму та курортно-рекреаційної діяльності

Відбулося установче засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку туризму та курортно-рекреаційної діяльності в м. Слов’янську в умовах кризи, викликаної наслідками бойових дій на сході України на період до 2027 року.

Міський голова Вадим Лях окреслив основні завдання робочої групи та висловив побажання розробити Стратегію якнайшвидше, оскільки розвиток туризму та курортно-рекреаційної діяльності може бути одним з найперспективніших напрямів розвитку Слов’янська, поліпшення соціально-економічного стану міста та покращення добробуту слов’янців.

У Слов’янську в військовій частині 3035 Східного ОТО вшанували добровольців

Воїнів, які проходять службу за контрактом в батальйоні спеціального призначення, відзначили з нагоди Дня добровольця.

Військовослужбовців нагородили відзнаками Президента України «За участь в антитерористичній операції» і грамотами від командира частини. Гвардійці згадали загиблих побратимів хвилиною мовчання.

Молодь Слов’янська та району взяла участь у футбольних змаганнях, організованих поліцією та місцевою владою

У Слов’янську відбулись змагання між командами юних футболістів міста та району. Ініціатором спортивно-профілактичного заходу для молоді стали співробітники Слов’янської поліції та учасники “Ліги майбутніх поліцейських”, неоцінну допомогу в організації та проведенні надали представники відділу в справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.

Видачу тюнерів в Дружківці відновлять

Декодери для прийому цифрового телемовлення знову будуть видавати жителям Дружківки. На даний момент йде збір інформації про тих городян, які отримали тюнер в 2012 році.

Молодіжна політика в руки молоді

За дорученням міського голови відбулося засідання Наглядової ради з формування складу Молодіжної ради. Від активної молоді надійшло 21 заява на участь, серед них члени громадських організацій міста, представники професійно-технічних технікумів,  училищ, підприємств, установ та закладів.

Основними завданнями Молодіжної ради є залучення молоді до участі у громадському житті міста Дружківки шляхом розробки та реалізації молодіжних програм; поширення серед молоді волонтерського руху, спрямованого на поліпшення соціального становища та життя молоді міста Дружківки; вивчення, систематичний аналіз і прогнозування будь-яких соціальних процесів у молодіжному середовищі; визначення та обґрунтування пріоритетних напрямів молодіжної політики, зміцнення правових та матеріальних гарантій молоді.

10 мільйонів на 5 проектів: Мирноград отримав перший транш від Європейського інвестиційного банку

У Мирнограді Донецької області розпочато фінансування проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України від Європейського інвестиційного банку

Подарунки для дітей міста Авдіївка

Авдіївські дошкільнята були дуже задоволені, коли отримали подарунки, зібрані під час громадської акції, що була організована у Польщі виданням «Tygodnik Powszehny». Вихованці зможуть розвивати свої творчі здібності, реалізувати себе в різних видах діяльності.

В Авдіївці добровольців привітали зі святом

В Народному музеї історії міста Авдіївки з захисниками Рідної Землі зустрілися представники громадськості та учнівська молодь. У невимушеній та приязній атмосфері школярі поспілкувалися з героями свята. Формат зустрічі дозволив представникам різних поколінь знайти спільну мову та  дізнатися багато нового.

День українського добровольця

В рамках святкування Дня українського добровольця в приміщенні центру розвитку для молоді та дітей «TEENДІМ» школярам міста офіцери діючої військової бригади Збройних Сил України презентували фотовиставку «Армія, що нас змінила». Військові привітали присутніх зі святом, нагадали історичні факти та розповіли про армійські будні. На заході були присутні заступники керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Юрій Євсіков та Олена Кульбачна.

У Покровську пройшов турнір з армреслінгу

На базі Покровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» пройшов турнір з армреслінгу серед юнаків та дівчат на призи ПМЦФЗН «Спорт для всіх». У змаганнях взяли участь 32 юних спортсмена та спортсменки.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *