Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 16 березня 2018 року

Діалог як інструмент сталого розвитку громади

У Бахмуті відбулася зустріч апарату Бахмутської міської ради з представниками посольства Великобританії в Україні Ентоні Фореман і Артаком Аюнцом з обговорення питання реалізації пілотного проекту «Розбудова інфраструктури світу в Україні», який впроваджується на території міста Бахмуту.

Зазначений проект ініційовано посольством Британії в Україні та громадською організацією «Інститут миру и порозуміння» і реалізується чотирьох громадах Донецької області: у містах Бахмуті, Покровську, Добропіллі і Кураховому.

Центр розвитку підприємництва запрошує до участі у грантових програмах

В Артемівському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбулася зустріч між представниками служби зайнятості, малого і середнього бізнесу, посадовими особами об’єднаних територіальних громад та Данською радою у справах біженців.

Асистент економічного розвитку Данської ради у справах біженців Юлія Манько ознайомила присутніх з бізнес-грантами, які пропонує «Данська рада у справах біженців», спрямованих на створення та розширення власного бізнесу, а також програмою створення робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. На зустрічі були порушені актуальні питання щодо умов, порядку отримання та оподаткування  представлених грантів.

40 жителів Маріуполя отримають матеріальну допомогу

Близько 700 000 гривень маріупольцям на лікування. На розгляд постійних комісій винесено питання про надання матеріальної допомоги жителям Маріуполя. Депутатам представила проект рішення начальник управління охорони здоров’я міськради Світлана Макарова

Мешканка Маріуполя стала володаркою трьох золотих нагород на турнірі в Фінляндії

У Гельсінкі пройшов відкритий чемпіонат Фінляндії зі стрибків у воду. У змаганнях взяли участь 110 спортсменів з восьми країн.

У складі збірної України честь Донеччини захищала представниця Маріуполя, вихованка комплексної ДЮСШ «Меотида» Ніка Шурда.

Виступаючи в чотирьох дисциплінах, наша землячка стала чемпіонкою в трьох видах: в індивідуальних стрибках з вишки і з триметрового трампліну, а також в синхронних стрибках з вишки. Готувала спортсменку до змагань Юлія Лихачова.

Маріупольські боксери привезли додому три бронзові медалі

У Івано-Франківську відбулися змагання з боксу, в якому взяли участь школярі з 22 областей України. Українці виборювали звання чемпіонів Гімназіади-2018.

Маріуполь представили Богдан Карнаушенко (в/к 50 кг), Олександр Корх (в/к 54 кг), та Руслан Луньов (в/к 70 кг). Спортсмени переможно провели попередні бої, але поступилися своїм суперникам у півфінальних поєдинках.

За результатами змагань, маріупольці вибороли бронзові медалі.

Представники Міністерства закордонних справ Литовської республіки відвідали Мар’їнку

Робоча група журналістів на чолі з директором Департаменту комунікації і культурної дипломатії Міністерства закордонних справ Литовської республіки Рітісом Паулаускасом відвідала прифронтову Мар”їнку та позиції військовослужбовців Збройних Сил України.

На бойових позиціях члени делегації безпосередньо поспілкувалася з військовослужбовцями, які несуть службу в Мар’їнці, після чого в Мар’їнській райдержадміністрації відбулася робоча зустріч з керівництвом району

Пенсійні послуги у Покровському районі стануть доступніше – відкрито два агентських пункти

Відбулись урочисті відкриття агентських пунктів обслуговування громадян фахівцями Красноармійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на базі адмінбудівель Лисівської та Сергіївської сільських рад Покровського району.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *