Обережно! На дорогах обмежена видимість!

На Донеччині зберігаються складні погодні умови, викликані снігопадами, посиленням вітру та виникненням заметів. Під сніжним покровом залишається майже весь регіон, окрім південних районів області – Нікольського та Мангушського.

Зранку діапазон мінусових температур повітря: -6… -10 °С (найнижчі показники – у Добропільському районі), вдень очікується -3… -5 °С, вітер північно-східний 7-12 м/с.

У роботах зі снігоочищення задіяно близько 50 од. техніки ДП «Донецький облавтодор»: 31 КДМ, 12 навантажувачів та 6 тракторів (Т-150). Безперебійний проїзд автотранспорту забезпечують 64 працівника підприємства. Проїзд автодорогами загального користування державного значення забезпечено.

Увага! На дорогах обмежена видимість! Покриття засніжене, місцями накат та ожеледиця! При поривах вітру – перемети!  

Служба автомобільних доріг у Донецькій області закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість; зберігати безпечну дистанцію, зважаючи на наявну дорожньо-транспортну та метеорологічну ситуацію; з особливою обережністю рухатися залізничними переїздами, шляхопроводами та мостами; утримуватися від ризикованих маневрувань, зводячи нанівець імовірність екстреного гальмування; в умовах недостатньої видимості обов’язково рухатися з увімкненим ближнім світлом фар або протитуманними ліхтарями; обов’язково перевірити технічний стан транспортного засобу та оснастити його до негоди!

Диспетчерська служба САД:

Телефон: (06264) 2-18-88, (050) 450-79-98, (067) 644-56-86
E-mail: disp.sad.dn.ukravtodor@gmail.com

Майданчики для відстою автотранспорту

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *