Увага! Попередження про погіршення погодних умов на території Донецької області

За даними Укргідрометцентру. 19 березня на території Донецької області очікуються сильні опади у вигляді дощу і мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь (приріст снігового покриву 10-15 см); У південно-східній половині країни пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах України ожеледиця. Зниження нічної температури до 10-16°, у південній частині до 4-10° морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), в більшості центральних та східних областей 3 (червоний)),  також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

У період ускладнення погодних умов  просимо водіїв утриматися   від поїздок на великі відстані власним автотранспортом та автобусним сполученням. Водіям слід укомплектувати транспортний засіб сніговою лопатою, тросом, достатнім запасом пального та мати при собі термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі для можливості зігрітися у разі потрапляння у надзвичайну ситуацію. При виборі маршруту руху пріоритет бажано надавити дорогам державного значення. Не ризикуйте своїм життям, виїжджаючи на зимову дорогу в непідготовленому автомобілі.

Оперативна чергова служба ДСНС України телефон 101.

Оперативна чергова служба департаменту з питань цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи облдержадміністрації телефон +380503479070, 5 82 82.

 

Департамент з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *